Officina Artigiana Najran mýdlo na holení 150 ml

Kód: 11219
529 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Krémové mýdlo na holení Officina Artigiana Najran vyrobené z kvalitních surovin, s vynikající vůní, která povzbudí vaše smysly.

Detailní informace

Kamenná prodejnaNuselská 50 v Praze

Věrnostní programRegistruj se a ušetři

SLICKSTYLE PARTNERNízké ceny pro profíky

Detailní popis produktu

Najran je silná, provokativní a rebelská vůně s odvážným aroma, která patří do skupiny dřevitě-dýmových vůní, ale je schopna překročit normy, vytvářet nové, což vede k tomu, že je výstřední, tajemná, pulzující, umělecká a zcela nekonvenční.

Mýdlo na holení Officina Artigiana Najran, složené ze 46 % z pěti vzácných olejů (jojobového, arganového, ze sladkých mandlí, z hroznových semínek a ricinového) a bambuckého másla, je zcela zaměřeno na kvalitu a množství použitých čistých a certifikovaných surovin.

Vůně Najran

Hlava: Cistus

Srdce: tabák, fialka

Základ: Cedrové dřevo, santalové dřevo, mech, labdanum, šedý jantar

Jedinečnost tohoto mýdla na holení spočívá nejen v surovinách, ale také v jeho složitém výrobním procesu. Směs se zahřívá pětkrát a s pěti různými fázemi míchání ingrediencí.

Každý rostlinný tuk je zpracováván v různých časech, fázích a množstvích. Pečlivá a složitá ruční operace, díky níž jsou obsažené vzácné oleje schopny vyživovat a udržovat pokožku vyživenou i mnoho hodin po holení, což přináší pokožce obličeje skutečné výhody.

Složení

Aqua (Water), Stearic Acid, Cocos Nucifera Oil, Castor Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Prunus Amydgalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Potassium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Methyl Dihydrojasmonate (Hedione), Sodium Hydroxide, Isoeugenol, Limonene

Doplňkové parametry

Kategorie: Mýdlo na holení
Obsah: 150 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: